Relax stoel Heerlen Parkstad Limburg. 

Bij kulowany Interieur in Hoensbroek / Heerlen treft u een unieke collectie relaxfauteuils aan, samengesteld op uitstraling, zitcomfort en kwaliteit.
Zo is een relaxfauteuil van meer dan 100 cm. breed niet meer verkoopbaar, en zou de rug- hoofd- en voetverstelling altijd onafhankelijk van elkaar bedienbaar moeten zijn.
Een motorbediening is geen must, maar in sommige situaties noodzakelijk. Op alle stoelen geldt een garantie van 5 jaar 1OO%.

Relax stoel Heerlen Parkstad Limburg.

De verhouding van zitdiepte, zit- en armhoogte is bij een relaxfauteuil waar je iedere dag een aantal uur gebruik van maakt uiterst belangrijk.
Individueel is het telkens weer een uitdaging om u de juiste zit te kunnen aanbieden in de stoel die u bevalt, is dit gelukt is dan de keuze in materiaal en kleurkeuze.
Ook hierbij moeten we rekening houden met de situatie, want de duurste stof of leder is niet altijd het geschiktste, rekening houden met direct zonlicht is
bijvoorbeeld zeer belangrijk, ons motto is dan ook dat klachten als verkleuring of vlekken te voorkomen zijn door het juiste materiaal te adviseren.

Bezoek de 2500 m2 showroom en laat u adviseren in de ruime mogelijkheden in relaxfauteuils.

https://kulowany.nl/relax-fauteuils-heerlen-parkstad-limburg/

Relax stoel Heerlen Parkstad Limburg.

Beek Beekdalen Beesel Bergen Brunssum Echt Susteren Eijsden

Margraten Gennep Gulpen Wittem Heerlen Horst Kerkrade Landgraaf

Leudal Maasgouw Maastricht Meerssen Mook Middelaar Nederweert Peel en Maas Roerdalen Roermond Simpelveld Sittard Geleen Stein Vaals Valkenburg

Venlo Venray Voerendaal Weert Eindhoven Helmond Horst Valkenswaard

Maarheeze Budel Maasbree Someren Asten